Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 14 resultados (tempo de pesquisa: 0.015 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
30-Set-2020Bio-based nanoparticles as a carrier of β-carotene: production, characterisation and in vitro gastrointestinal digestionAfonso, Beatriz S.; Azevedo, Ana G.; Gonçalves, Catarina; Amado, Isabel R.; Ferreira, Eugénio C.; Pastrana, Lorenzo M.; Cerqueira, Miguel A.ArtigoAcesso aberto
15-Fev-2023Tomato processing by-products valorisation through ohmic heating approachCoelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Campos, Débora; Ribeiro, Tânia Bragança; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, António S.; Teixeira, J. A.; Pintado, ManuelaArtigoAcesso aberto
26-Abr-2022Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologiesDias, Joana Sofia Gomes; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R.ArtigoAcesso restrito UMinho
10-Mai-2021Heat treatment and wounding as abiotic stresses to enhance the bioactive composition of pineapple by-productsSantos, Diana I.; Faria, Diana L.; Lourenço, Sofia C.; Alves, Vitor D.; Saraiva, Jorge A.; Vicente, A. A.; Moldão-Martins, MargaridaArtigoAcesso aberto
27-Ago-2021Emerging optical materials in sensing and discovery of bioactive compoundsVaz, Raquel; Valpradinhos, Beatriz; Frasco, Manuela; Sales, M. G. F.ArtigoAcesso aberto
7-Fev-2023Development and characterization of fully hydrogenated soybean oil and high oleic sunflower oil -carotene loaded nanostructured lipid carriersLudtke, Fernanda; Grimaldi, Renato; Cardoso, Lisandro Pavie; Gigante, Mirna Lúcia; Vicente, A. A.; Ribeiro, Ana Paula BadanArtigoAcesso restrito UMinho
2021Spontaneously fermented traditional beverages as a source of bioactive compounds: an overviewCuvas, Ruth; Nobre, Clarisse; Cruz, Mario; Rodriguez-Jasso, Rosa M.; Ruíz, Héctor A.; Loredo-Treviño, Araceli; Teixeira, J. A.; Belmares, RuthArtigoAcesso aberto
Out-2021Kinetic study of the microwave-induced thermal degradation of cv. Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oilCherif, Marwa; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A.; Pereira, José Alberto; Peres, António M.ArtigoAcesso restrito UMinho
9-Out-2021Anti‑leishmanial compounds from microbial metabolites: a promising sourceCunha, Ana F. S. da; Di C. Oliveira, Yvanna L.; Dolabella, Silvio S.; Scher, Ricardo; Souto, Eliana B.; Lopez, Jorge A.; Jain, SonaArtigoAcesso restrito UMinho
2020Ellagic acid production using polyphenols from orange peel waste by submerged fermentationSepúlveda, Leonardo; Laredo-Alcalá, Elan; Buenrostro-Figueroa, José Juan; Ascacio-Valdés, Juan Alberto; Genisheva, Zlatina; Aguilar, Cristobal N.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto