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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Production of bioactive peptides from eggshell membranesCastro, Inês A.; Pinto, Daniel; Fernandes, Bruno Daniel Oliveira; Vicente, Cristina Maria Ribeiro Rocha Soares; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Production of high added value products from egg shellsCastro, Inês A.; Vicente, A. A.; Pinto, DanielResumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jun-2009Shelf life extension of ricotta cheese through the use of edible coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenesMartins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Refrigerated-moderate electric fields promotes E. coli death at ambient temperaturesVicente, A. A.; Machado, Luís Flávio Rosário; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Martins, Rui Costa; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Pulsed electric fields promote potato tuber cell wall cross-linkingVernier, P. Thomas; Gómez Galindo, Federico; Dejmek, Petr; Vicente, A. A.; Gundersen, Martin A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Goat milk free fatty acids characterization during pasteurization and ohmic heating by solid-phase microextraction-gas chromatographyPereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Silva, Olga M.; Martins, R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative processCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industryCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Pinto, D.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jun-2008Effects of pulsed electrical fields on the texture of potato tissuePereira, Ricardo Nuno Correia; Galindo, F.; Vicente, A. A.; Dejmek, PetrResumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Mai-2002Processamento mínimo de alimentosVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto