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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
7-Abr-2022Engineered industrial yeast for resveratrol de novo production from wine wasteCosta, Carlos E.; Møller-Hansen, Iben; Romani, Aloia Perez; Teixeira, J. A.; Borodina, Irina; Domingues, LucíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Optimization of ultrasound-assisted extraction of phenolic compoundsfrom avocado peelsRodríguez-Martínez, Beatriz; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Gullón, Beatriz; Teixeira, J. A.; Botelho, C. M.; Yáñez, RemediosResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Comparison in the Trichoderma longibrachiatum xyloglucanase production using tamarind (Tamarindus indica) and jatobá (Hymenaea courbaril) seeds: factorial design and immobilization on ionic supportsContato, Alex Graça; Vici, Ana Claudia; Aranha, Guilherme Mauro; Pinheiro, Vanessa Elisa; Oliveira, Tássio Brito de; Freitas, Emanuelle Neiverth de; Valvassora Junior, Almir Luiz Aparecido; Michelin, Michele; Teixeira, J. A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
12-Set-2023Investigation of insulin nucleation kinetics under oscillatory flow mixingCastro, Filipa; Araújo, S.; Ferreira, J.; Ferreira, António; Campos, João; Teixeira, J. A.; Rocha, FernandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
23-Nov-2021Developing DNA-based methods to detect the presence of adulterant milk in Serra da Estrela CheeseSilva, Pedro Moreira Montenegro Baptista; Baptista, Marlene; Teixeira, J. A.; Domingues, LucíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
23-Nov-2021Exploring the potential of primary sludges from paper mills for the production of value-added compoundsGomes, Daniel Gonçalves; Michelin, Michele; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
8-Abr-2022Bioaccessibility and bioactivity of Aloe vera juice fermented with probiotics: effect of in vitro gastrointestinal digestionCuvas-Limon, Ruth; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Cruz, Mario; Teixeira, J. A.; Belmares, Ruth; Nobre, ClarisseResumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T.; Botelho, Cláudia M.; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Alternative strategy for pigments production using solid-statefermentation and cheese wheyBasto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Gastrointestinal digestion of Sambucus nigra L. flower and berry bioactive molecules: in vitro and in vivo evaluationSantos, Pedro Miguel Ferreira; Nogueira, António; Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Botelho, C. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto