Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 19 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
7-Abr-2022Protein aggregation for food formulations: influence of electric fields and the formation of protein-based nanohydrogelsVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2021Physicochemical characterisation and cell viability of riboflavin loaded WPI nanostructures towards foods fortificationAraújo, João Miguel Fernandes; Martins, Joana T.; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
16-Nov-2021Development of a reproducible automated realistic in vitro gastric modelMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
13-Nov-2020Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
6-Out-2022Dynamic aspects of oral processing of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles yoghurts by rheology and soft tribology assessmentGonçalves, Raquel Filipa Silva; Abreu, C. S.; Gomes, J. R.; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.; Vieira J. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding their bioactive and functional propertiesFerreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A.; Rocha, Cristina M. R.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Dez-2021In vitro digestion simulation of medium chain fatty acidsPereira, Ericsem; Pinheiro, A. C.; Vicente, A. A.; Meirelles, António J. A.; Maximo, Guilherme J.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
3-Mai-2022In vitro digestion and storage stability of riboflavin-loaded WPI nanostructures towards foods fortificationMadalena, Daniel A.; Gonçalves, Raquel F. S.; Araújo, João Miguel Fernandes; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Nov-2023Nanostructures as conveyors of functionality in foods: the case of cannabidiol-based nanostructured lipid carriersVardanega, Renata; Lüdtke, Fernanda Luisa; Loureiro, Luís Carlos Sá; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Combining chitosan-fish oil-green tea extract as a potential active coating for fresh Atlantic bonito fillet preservationMartins, Joana T.; Ludtke, Fernanda; Vieira, J.; Marx, Ítala; Solinho, Joana; Pinheiro, Rita; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto