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TítuloEvaluation of beta-carotene bioacessibility encapsulated in lipid nanoparticles produced with murumuru (Astrocaryum murumuru) butter by an in vitro dynamic gastrointestinal model
Autor(es)Gomes, Graziela
Vicente, A. A.
Pinho, Samantha Cristina de
Data17-Ago-2014
CitaçãoGomes, Graziela; Vicente, A. A.; Pinho, Samantha, Evaluation of beta-carotene bioacessibility encapsulated in lipid nanoparticles produced with murumuru (Astrocaryum murumuru) butter by an in vitro dynamic gastrointestinal model. IUFoST 2014 - 17th IUFoST World Congress of Food Science and Technology. No. MP32.5, Montreal, Canadá, Aug 17-21, 2014.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/32784
Arbitragem científicano
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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