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https://hdl.handle.net/1822/36828
Título: | Encapsulation and delivery of carotenoids-rich extract from tomato pomace in a prebiotic matrix |
Autor(es): | Duarte, Cláudia Costa, Sara Beirão da Bourbon, A. I. Pinheiro, A. C. Serra, Ana Teresa Moldão-Martins, M. Vicente, A. A. Duarte, Catarina M. M. Costa, Maria Luísa Beirão da |
Data: | 22-Mai-2011 |
Citação: | Duarte, Clara; Costa, S.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Serra, A. T.; Moldão-Martins, M.; Vicente, A. A.; Duarte, Catarina M. M.; Beirão-da-Costa, M. L., Encapsulation and delivery of carotenoids-rich extract from tomato pomace in a prebiotic matrix. ICEF11 - 11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World (Proceedings). Athens, Greece, May 22-26, 2011. ISBN: 978-960-89789-4-2 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/36828 |
ISBN: | 978-960-89789-4-2 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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