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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014New biodegradable composites for food packagingCunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo; Covas, J. A.; Vicente, A. A.; Hilliou, L.ArtigoAcesso restrito UMinho
2017Dual-slit rheo-optical die for the characterization of process sensitive meltsTeixeira, Paulo Francisco; Ferrás, Luís Jorge Lima; Covas, J. A.; Hilliou, L.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2015Effects of residues on the degradation of PHA produced from mixed microbial cultures and processed in extrusionHilliou, L.; Teixeira, P. F.; Machado, Diogo Silva; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Gouveia, Ana; Reis, Maria A. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Ago-2015Dispersion of graphite nanoplates during melt mixingCovas, J. A.; Cunha, Eunice Paula Freitas; Paiva, M. C.; Hilliou, L.ArtigoAcesso aberto
Set-2018Melt processability, characterization, and antibacterial activity of compression-molded green composite sheets made of poly(3-hydroxybutyrate-co-3-hydroxyvalerate) reinforced with coconut fibers impregnated with oregano essential oilTorres-Giner, S.; Hilliou, L.; Melendez-Rodriguez, B.; Figueroa-Lopez, K. J.; Madalena, Daniel A.; Cabedo, L.; Covas, J. A.; Vicente, A. A.; Lagaron, J. M.ArtigoAcesso aberto
13-Set-2014Impact of fermentation residues on the rheological and structural properties of PHBV produced from cheese whey and olive mills wastewatersHilliou, L.; Machado, Diogo; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, MauroComunicação oral Acesso restrito UMinho
2014PHA obtained from mixed microbial cultures fed with food industry by-products : thermorheological characteristics and benchmarking with commercial PHACunha, Mara; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, Mauro; Covas, J. A.; Hilliou, L.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2014Impact of fermentation residues on the rheological and structural properties of PHBV produced from cheese whey and olive mills wastewatersHilliou, L.; Machado, Diogo; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, MauroResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
Set-2011Effect of thermomechanical history on final properties of carbon nanotube-polymer compositesJamali, S.; Hilliou, L.; Covas, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
Set-2011EURHEO: the Erasmus Mundus Master in Engineering RheologyHilliou, L.; Covas, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto