Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-5 de um total de 5 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016Effects of fermentation residues on the melt processability and thermomechanical degradation of PHBV produced from cheese whey using mixed microbial culturesHilliou, L.; Teixeira, Paulo Francisco; Machado, Diogo Silva; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, Anouk F.; Reis, Maria A. M.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015Effects of residues on the degradation of PHA produced from mixed microbial cultures and processed in extrusionHilliou, L.; Teixeira, P. F.; Machado, Diogo Silva; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Gouveia, Ana; Reis, Maria A. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Set-2014Impact of fermentation residues on the rheological and structural properties of PHBV produced from cheese whey and olive mills wastewatersHilliou, L.; Machado, Diogo; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, MauroComunicação oral Acesso restrito UMinho
2014PHA obtained from mixed microbial cultures fed with food industry by-products : thermorheological characteristics and benchmarking with commercial PHACunha, Mara; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, Mauro; Covas, J. A.; Hilliou, L.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2014Impact of fermentation residues on the rheological and structural properties of PHBV produced from cheese whey and olive mills wastewatersHilliou, L.; Machado, Diogo; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F.; Reis, Maria A. M.; Campanari, Sabrina; Villano, Mariana; Majone, MauroResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
  • Anterior
  • 1
  • Próxima