Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 20 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
17-Set-2022Optimization of Au:CuO thin films by plasma surface modification for high-resolution LSPR gas sensing at room temperatureProença, Manuela; Rodrigues, Marco S.; Meira, Diana I.; Castro, M. Cidalia R.; Rodrigues, Pedro V.; Machado, A. V.; Alves, Eduardo; Barradas, Nuno P.; Borges, Joel; Vaz, F.ArtigoAcesso aberto
10-Nov-2022High Piezoelectric Output Voltage from Blue Fluorescent N,N-Dimethyl-4-nitroaniline Nano Crystals in Poly-L-Lactic Acid Electrospun FibersBaptista, Rosa Maria Ferreira; Silva, Bruna; Oliveira, João; Bayzi Isfahani, Vahideh; Almeida, Bernardo; Pereira, Mário R.; Cerca, Nuno; Castro, Cidália; Rodrigues, Pedro; Machado, A. V.; Belsley, M.; de Matos Gomes, EtelvinaArtigoAcesso aberto
12-Jan-2023LDPE-Nanoclay films for food packaging with improved barrier propertiesBarros, Carolina; Miranda, Sónia; Castro, Olga; Carneiro, O. S.; Machado, A. V.ArtigoAcesso aberto
2022Effect of starch nanocrystals addition on the physicochemical, thermal, and optical properties of low-density polyethylene (LDPE) filmsMartins, Paola Chaves; Latorres, Juliana Machado; Martins, Vilásia Guimarães; Machado, A. V.ArtigoAcesso restrito UMinho
2022Enhancement of polylactic acid films properties by incorporation of starch nanocrystalsMartins, Paola Chaves; Latorres, Juliana Machado; Machado, A. V.; Martins, Vilásia GuimarãesArtigoAcesso restrito UMinho
Jan-2020Agroindustrial residues as cellulose source for food packaging applicationsAraújo, D. J. C.; Vilarinho, M. C. L. G.; Machado, A. V.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
10-Dez-2021Assessing the compressive and impact behavior of plastic safety toe caps through computational modellingRodrigues, Pedro Veiga; Ramoa, Bruno; Machado, A. V.; Cardiff, Philip; Nóbrega, J. M.ArtigoAcesso aberto
16-Jun-2022Active flexible films for food packaging: a reviewAzevedo, Ana G.; Barros, Carolina Lemos; Miranda, Sónia; Machado, A. V.; Castro, Olga; Silva, Bruno; Saraiva, Margarida; Silva, Ana Sanches; Pastrana, Lorenzo; Carneiro, O. S.; Cerqueira, Miguel A.ArtigoAcesso aberto
4-Jan-2023Extending high fatty foods shelf-life protecting from lipid oxidation and microbiological contamination: an approach using active packaging with pomegranate extractAndrade, Mariana A.; Rodrigues, Pedro V.; Barros, Carolina; Cruz, Vasco; Machado, A. V.; Barbosa, Cássia H.; Coelho, Anabela; Furtado, Rosália; Correia, Cristina Belo; Saraiva, Margarida; Vilarinho, Fernanda; Ramos, Fernando; Silva, Ana SanchesArtigoAcesso aberto
12-Mai-2023A polymorph of dipeptide halide glycyl-L-alanine hydroiodide monohydrate: crystal structure, optical second harmonic generation, piezoelectricity and pyroelectricityBaptista, Rosa Maria Ferreira; Gomes, Clara S. B.; Silva, Bruna Machado; Oliveira, joão; Almeida, B. G.; Castro, Maria Cidália Rodrigues; Rodrigues, Pedro António Veiga; Machado, A. V.; Freitas, Ruben Brandão; Rodrigues, Manuel José Lima Ferreira; de Matos Gomes, Etelvina; Belsley, M.ArtigoAcesso aberto