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https://hdl.handle.net/1822/56356
Título: | Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions |
Autor(es): | Silva, Hélder Daniel Peixoto Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro Carneiro-da-Cunha, M. G. Vicente, A. A. |
Data: | 2011 |
Citação: | Silva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, M.; Vicente, António A., Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on -carotene oil-in-water nanoemulsions. International Workshop "Safe Nanostructured Polymer Materials: Characterization and New Processing Technologies". Pozzuoli (Naples), Italy, 3-4 March, 91, 2011. ISBN: 978-973-702-826-6 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/56356 |
ISBN: | 978-973-702-826-6 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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