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TítuloEffects of moderate electric fields in beta-lactoglobulinthermal denaturation: structural changes and binding properties
Autor(es)Rodrigues, Rui Miguel Martins
Avelar, Zita
Vicente, A. A.
Petersen, Steffen
Pereira, Ricardo Nuno Correia
Palavras-chaveModerate electric field
Ohmic heating
Protein functionality
Retinol
Nano-complex
Data7-Jul-2019
CitaçãoRodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, António A.; Petersen, Steffen; Pereira, Ricardo N., Effects of moderate electric fields in beta-lactoglobulinthermal denaturation structural changes and binding properties. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. OC08-25011, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 40-41, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61056
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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