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TítuloCharacterization and bioaccessibility of β-carotene encapsulated on microcapsules produced with starch and protein from amaranth grain
Autor(es)Coelho, Laylla
Gonçalves, Idalina
Ferreira, Paula
Coimbra, Manuel
Martins, Joana Teresa Rodrigues
Pinheiro, Ana Cristina
Vicente, A. A.
Palavras-chaveAmaranthus
Spray-drying
Microencapsulation
Bioaccessibility
Data2019
CitaçãoCoelho, L. M.; Gonçalves, Idalina; Ferreira, Paula; Coimbra, Manuel; Martins, Joana T.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, António A., Characterization and bioaccessibility of -carotene encapsulated on microcapsules produced with starch and protein from amaranth grain. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO105-24968, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 110-111, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61169
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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