Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2007 | Changes in Ochratoxin A concentration during winemaking | Fernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2011 | Grape berry vacuole: a complex and heterogeneous membrane system specialized in the accumulation of solutes | Fontes, N.; Gerós, H.; Delrot, Serge | Artigo | Acesso aberto |
Set-2011 | New observations on the integrity, structure and physiology of flesh cells from fully ripened grape berry | Fontes, N.; Côrte-Real, Manuela; Gerós, H. | Artigo | Acesso aberto |
1996 | Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymes | Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | The route of mycotoxins in the grape food chain | Gonçalves, Ana Paula Monteiro; Palumbo, Roberta; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Artigo | Acesso aberto |