Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Dez-2015 | Application of MALDI-TOF-MS and FTIR-ATR for Bacillus pumilus group species differentiation | Branquinho, Raquel; Sousa, Clara Cecília Santana; Pintado, Manuela E., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Abr-2022 | Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extracts | Coelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefrom | Ramos, Óscar L.; Reinas, Isabel; Silva, Sara I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2023 | Enzymatic approach for the extraction of bioactive fractions from red, green and brown seaweeds | Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Dias, Joana Sofia Gomes; Cunha, Sara A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2019 | Extraction of tomato by-products' bioactive compounds using ohmic technology | Coelho, M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, António S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
31-Jan-2023 | Innovation and winemaking by-product valorization: an ohmic heating approach | Coelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Mai-2023 | Modulation of the gut microbiota by tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extraction and its prebiotic properties | Coelho, M.; Costa, Célia; Roupar, Dalila, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for food and biopharmaceutical applications | Balcão, V. M.; Costa, Carla Isabel; Matos, Carla M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for oral hygiene applications | Costa, Carla Isabel; Morsy, T. A.; Matos, Carla M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2020 | Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2015 | Valorização de subprodutos da indústria alimentar: obtenção de ingredientes de valor acrescentado | Pintado, Manuela E.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
20-Jun-2017 | Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction | Coelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction time | Coelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |