Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2010 | Characterization of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica through shear and extensional rheology : comparison with guar gum and locust bean gum | Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Ribeiro, Clara, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Estudo de estratégias para a valorização industrial do morango | Ribeiro, Clara | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Fev-2009 | Extraction, purification and characterization of galactomannans from non-traditional sources | Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Nano structures for food applications | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation technique | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2007 | Optimization of edible coating composition to retard strawberry fruit senescence | Ribeiro, Clara; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Jul-2010 | Production of β-carotene nanoemulsions prepared by a high-speed blender: characterization and stability evaluation | Silva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Retarding strawberry fruit senesce with edible coatings : case study | Ribeiro, Clara; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Set-2006 | Retarding strawberry fruit senesce with edible coatings : industrial application | Ribeiro, Clara; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannans | Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Rocha, Cristina M. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |