Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
5-Ago-2012 | Development and characterization of galactomannan acetate nanoparticles | Cerqueira, Miguel A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2011 | Effect of guar gum on the physicochemical, thermal, rheological and textural properties of green edam cheese | Oliveira, N. M.; Dourado, Fernando; Peres, A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Natural Giesekus fluids: shear and extensional behavior of food gum solutions in the semidilute regime | Torres, Maria D.; Hallmark, Bart; Wilson, D. Ian, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-1995 | Protein partition on a derivative guar gum based aqueous two-phase system | Venâncio, Armando; Almeida, Catarina; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannans | Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Rocha, Cristina M. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |