Percorrer por assunto by-products
Mostrar 1-4 de um total de 4 resultados.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
16-Mai-2023 | Editorial: Sustainable food systems in Ibero-America | Teixeira, J. A.; Pastrana, Lorenzo | Editorial em revista | Acesso aberto |
25-Jun-2020 | Green and sustainable valorization of bioactive phenolic compounds from pinus by-products | Ferreira-Santos, P.; Zanuso, Elisa; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Olive pulp and exogenous enzymes feed supplementation effect on the carcass and offal in broilers: a preliminary study | Sayehban, Peyman; Seidavi, Alireza; Dadashbeiki, Mohammad, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Olive tree leaves - a source of valuable active compounds | Safarzadeh Markhali, Fereshteh; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R. | Artigo | Acesso aberto |