Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
6-Nov-2022 | Alginate particles for encapsulation of phenolic extract from Spirulina sp. LEB-18: physicochemical characterization and assessment of in vitro gastrointestinal behavior | Machado, Adriana R.; Silva, Pedro; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Mai-2019 | Avaliação das condições geográficas, sociais e ambientais do concelho de Barcelos para a implementação de uma unidade centralizada de codigestão anaeróbia de resíduos e efluentes de bovinicultura leiteira | Rodrigues, Cristovão da Silva | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
12-Jan-2023 | Can biomass mastication assist the downstreaming of polyhydroxyalkanoates produced from mixed microbial cultures? | Souza, Hiléia Karla Silva; Matos, Mariana; Reis, Maria A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2021 | Evaluation of functional and nutritional potential of a protein concentrate from Pleurotus ostreatus mushroom | González, Abigail; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2022 | Exploring the performance of amaranth grain starch and protein microcapsules as -carotene carrier systems for food applications | Coelho, L. M.; Gonçalves, Idalina; Ferreira, Paula, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2023 | Incorporation of curcumin-loaded lipid-based nano delivery systems into food: release behavior in food simulants and a case study of application in a beverage | Gonçalves, Raquel F. S.; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Abr-2021 | Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre | Ribeiro, Tânia B.; Campos, Débora; Oliveira, Ana, et al. | Artigo | Acesso aberto |