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TítuloApplication of gas chromatography on the evaluation of grape and wine aroma in atlantic viticulture (NW iberian peninsula)
Autor(es)Vilanova, Mar
Oliveira, J. M.
Palavras-chaveGrape
Wine
Aroma
Volatile compounds
Sensory thresholds
Analytical methods
Data2012
EditoraInTech
CitaçãoVilanova, M.; Oliveira, J. M., Application of gas chromatography on the evaluation of grape and wine aroma in atlantic viticulture (NW iberian peninsula). In Bekir Salih and Omur Celikbicak, Gas Chromatography in Plant Science, Wine Technology, Toxicology and some Specific Applications, No. Chap. 7, InTech, 2012. ISBN: 978-953-51-0127-7, 109-146
TipoCapítulo de livro
URIhttps://hdl.handle.net/1822/33055
ISBN978-953-51-0127-7
DOI10.5772/31854
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Livros e Capítulos de Livros / Books and Book Chapters

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