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TítuloThe emerging role of the yeast Torulaspora delbrueckii in bread and wine production: using genetic manipulation to study molecular basis of physiological responses
Autor(es)Pacheco, Andreia Sofia Alves Pinto
Santos, Júlia
Chaves, Susana Alexandra Rodrigues
Almeida, Judite
Leão, Cecília
Sousa, Maria João
DataAgo-2012
EditoraIntechOpen
CitaçãoPacheco, A., Santos, J., Chaves, S., Almeida, J., Leão, C., & Sousa, M. J. (2012). The emerging role of the yeast Torulaspora delbrueckii in bread and wine production: using genetic manipulation to study molecular basis of physiological responses. Structure and function of food engineering. Rijeka: InTech, 339-370
TipoCapítulo de livro
URIhttps://hdl.handle.net/1822/67429
DOI10.5772/46024
Versão da editorahttps://www.intechopen.com/books/structure-and-function-of-food-engineering/the-emerging-role-of-the-yeast-torulaspora-delbrueckii-in-bread-and-wine-production-using-genetic-ma
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:ICVS - Livros e capítulos de Livros / Books and book chapters

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