Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-6 de um total de 6 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Abr-2013A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and SerbiaHeleno, Sandrina A.; Stojković, Dejan; Barros, Lillian; Glamočlija, Jasmina; Soković, Marina; Martins, Anabela; Queiroz, Maria João R. P.; Ferreira, Isabel C. F. R.ArtigoAcesso aberto
2014Coprinopsis atramentaria extract, its organic acids, and synthesized glucuronated and methylated derivatives as antibacterial and antifungal agentsHeleno, Sandrina A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Ćirić, Ana; Glamočlija, Jasmina; Martins, Anabela; Queiroz, Maria João R. P.; Soković, MarinaArtigoAcesso aberto
Ago-2013Antimicrobial and demelanizing activity of Ganoderma lucidum extract, p-hydroxybenzoic and cinnamic acids and their synthetic acetylated glucuronide methyl estersHeleno, Sandrina A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Esteves, Ana Paula; Ćirić, Ana; Glamočlija, Jasmina; Martins, Anabela; Soković, Marina; Queiroz, Maria João R. P.ArtigoAcesso aberto
2015Bioactivity of phenolic acids: Metabolites versus parent compounds: A reviewHeleno, Sandrina A.; Martins, Anabela; Queiroz, Maria João R. P.; Ferreira, Isabel C. F. R.ArtigoAcesso aberto
2015Chemical composition, antioxidant activity and bioaccessibility studies in phenolic extracts of two Hericium wild edible speciesHeleno, Sandrina A.; Barros, Lillian; Martins, Anabela; Queiroz, Maria João R. P.; Morales, Patricia; Fernández-Ruiz, Virginia; Ferreira, Isabel C.F.R.ArtigoAcesso aberto
2015Nutritional value, bioactive compounds and antioxidant properties of three edible mushrooms from PolandHeleno, Sandrina A.; Ferreira, Raissa C.; Antonio, A. L.; Queiroz, Maria João R. P.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.ArtigoAcesso aberto
  • Anterior
  • 1
  • Próxima