Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 34 resultados (tempo de pesquisa: 0.281 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1-Jan-2016Regulation of Bax/mitochondria interaction by AKTSimonyan, Lilit; Renault, Thibaud T.; Novais, Maria João da Costa; Sousa, Maria João; Côrte-Real, Manuela; Camougrand, Nadine; Gonzalez, Cécile; Manon, StéphenArtigoAcesso restrito UMinho
2015Combined use of Wallerstein and Zygosaccharomyces bailii modified differential media to isolate yeasts for the controlled reduction of volatile acidity of grape musts and winesVilela, A.; Schuller, Dorit Elisabeth; Amaral, C.; Côrte-Real, Manuela; Mendes-Faia, A.ArtigoAcesso aberto
2005Acid stress adaptation protects saccharomyces cerevisiae from acetic acid-induced programme cell deathGiannattasio, Sergio; Guaragnella, Nicoletta; Côrte-Real, Manuela; Passarella, Salvatore; Marra, ErsiliaArtigoAcesso aberto
Dez-2012The fate of acetic acid during glucose co-metabolism by the spoilage yeast Zygosaccharomyces bailiiRodrigues, Fernando José dos Santos; Sousa, Maria João; Ludovico, Paula; Santos, Helena; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
2012Modulation of mitochondrial outer membrane permeabilization and apoptosis by ceramide metabolismRego, António; Costa, Margarida; Chaves, Susana Rodrigues; Matmati, Nabil; Pereira, Helena; Sousa, Maria João; Moradas-Ferreira, Pedro; Hannun, Yusuf A; Costa, Vítor; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
2010Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, Manuela; Falco, V.ArtigoAcesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Silva, Rui D.; Chaves, S. R.; Sousa, Maria João; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
2000A differential medium for the enumeration of the spollage yeast zygosaccharomyces bailii in wineSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
11-Jul-2015Yeast as a tool to explore cathepsin D functionPereira, H; Oliveira, C S F; Castro, L.; Preto, Ana; Chaves, S. R.; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto