Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 53 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Conditions promoting effective very high gravity sugarcane juice fermentationMonteiro, Bruno; Ferraz, Pedro; Barroca, Mário Jorge Faria; Cruz, Sandra H. da; Collins, Tony; Lucas, CândidaArtigoAcesso aberto
2011Genotyping of Saccharomyces cerevisiae strains by interdelta sequence typing using automated microfluidicsDuarte, Ricardo Franco; Gomes, Ana Catarina; Santos, Manuel A. S.; Sousa, Bruno; Schuller, Dorit Elisabeth; Mendes, InêsArtigoAcesso aberto
Jun-2006Absence of Gup1p in Saccharomyces cerevisiae results in defective cell wall composition, assembly, stability and morphologyFerreira, Célia; Silva, Sónia Carina; Voorst, Frank van; Almeida Aguiar, Cristina; Kielland-Brandt, Morten; Brandt, Anders; Lucas, CândidaArtigoAcesso restrito autor
27-Abr-2005The use of genetically modified Saccharomyces cerevisiae strains in the wine industrySchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaArtigoAcesso aberto
2016Antioxidant and dual dose-dependent antigenotoxic and genotoxic properties of an ethanol extract of propolisCruz, M.; Antunes, P.; Paulo, L.; Ferreira, A. M.; Cunha, A.; Almeida Aguiar, Cristina; Oliveira, Rui Pedro Soares deArtigoAcesso aberto
1-Jul-2014Computational models reveal genotype-phenotype associations in Saccharomyces cerevisiaeFranco-Duarte, Ricardo; Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Umek, Lan; Drumonde-Neves, João; Zupan, Blaz; Schuller, Dorit ElisabethArtigoAcesso aberto
1-Set-2015Intrastrain genomic and phenotypic variability of the commercial Saccharomyces cerevisiae strain Zymaflore VL1 reveals microevolutionary adaptation to vineyard environmentsFranco-Duarte, Ricardo; Bigey, Frederic; Carreto, Laura; Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Dequin, Sylvie; Santos, Manuel A. S.; Pais, Célia; Schuller, Dorit ElisabethArtigoAcesso aberto
2005Acid stress adaptation protects saccharomyces cerevisiae from acetic acid-induced programme cell deathGiannattasio, Sergio; Guaragnella, Nicoletta; Côrte-Real, Manuela; Passarella, Salvatore; Marra, ErsiliaArtigoAcesso aberto
2008Biochemical and molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae strains obtained from sugar-cane juice fermentations and their impact in “cachaça” productionOliveira, Valdinéia Aparecida; Vicente, Maristela Araújo; Fietto, L. G.; Castro, I. M.; Coutrim, Maurício Xavier; Schuller, Dorit Elisabeth; Alves, Henrique; Casal, Margarida; Santos, Juliana de Oliveira; Araújo, Leandro Dias; Silva, Paulo Henrique Alves da; Brandão, R. L.ArtigoAcesso aberto
15-Nov-2016New integrative computational approaches unveil the Saccharomyces cerevisiae pheno-metabolomic fermentative profile and allow strain selection for winemakingDuarte, Ricardo Franco; Umek, Lan; Mendes, Inês; Castro, C. C.; Fonseca, Nuno; Martins, Rosa; Ferreira, António C. Silva; Sampaio, Paula; Pais, Célia; Schuller, DoritArtigoAcesso aberto