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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mai-2018 | Use of edible films and coatings in cheese preservation: Opportunities and challenges | Costa, Maria J.; Maciel, L.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | The use of enzymes and microorganisms for the production of aroma compounds from lipids | Aguedo, Mário; Mai Huong Ly; Belo, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Set-2004 | The use of fibre optic probes for flow monitoring within a small-scale tube | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
1999 | The use of flocculating brewer's yeast for Cr(III) and Pb(II) removal from residual wastewaters | Ferraz, A. I.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2010 | Use of galactomannan edible coating application and storage temperature for prolonging shelf-life of “regional” cheese | Cerqueira, M. A.; Gallagher, Maria Jose Sousa; Macedo, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Use of lignocellulosic materials in bio-based packaging | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
7-Abr-2022 | Use of metallic and bimetallic nanoparticles as constituents of active bio-based films | Ballesteros, Lina F.; Lamsaf, Hafsae; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Nov-2021 | Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foods | Dias, Joana Sofia Gomes; Guedes, Catarina I. Teixeira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2006 | Use of plant seed galactomannans as edible coatings | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Monteiro-Moreira, A. C. O., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
16-Out-2006 | Use of plant seed galactomannans as edible coatings | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Miranda, M. R. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
1992 | Use of protoplast fusion for the introduction of flocculence into Saccharomyces cerevisiae sake | Lima, Nelson; Teixeira, J. A.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2005 | Use of two different carriers in a packed bed reactor for endopolygalacturonase production by a yeast strain | Almeida, Catarina; Brányik, Tomáš; Ferreira, Pedro Moradas, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Use of wheat bran arabinoxylans in chitosan-based films : effect on physicochemical properties | Costa, Maria J.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Use of whole-slurry from autohydrolyzed Eucalyptus wood for bioethanol production | Romaní, Aloia; Ruíz, Héctor A.; Pereira, Francisco B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Dez-2023 | Using agro-industrial byproducts for a more sustainable production of natural pigments | Basto, Bruna; Silva, Nuno Ribeiro da; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Using an on-line image analysis technique to characterize sucrose crystal morphology during a crystallization run | Ferreira, A. M. A.; Faria, Nuno Filipe Monteiro; Rocha, F. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2005 | Using image analysis in the study of multiphase gas absorption | Mena, P. C.; Pons, M. N.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2020 | Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Set-2012 | Uso de microsistemas na precipitação em contínuo de hidroxiapatite | Castro, Filipa; Kuhn, S.; Jensen, K., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2006 | Utilisation of controlled pore topology for the separation of bioparticles in a mixed-glass beads column | Mota, M.; Teixeira, J. A.; Yelshin, Alexander, et al. | Artigo | Acesso aberto |