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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2009Desenvolvimento de processos fermentativos para a produção de bioetanolTeixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2006Design of a lab-on-a-chip for clinical tests of human physiological fluidsMiranda, J. M.; Minas, Graça; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jun-2010Design of a lipid nanovesicle system encapsulating bacteriophages integrated in a multiple emulsion formulation: a proof-of-conceptBalcão, V. M.; Azevedo, A. F.; Castro, L. M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
26-Fev-2010Design of a lipid nanovesicle system encasing bacteriophages for inhalational therapy : a proof-of-conceptCastro, L. M.; Azevedo, A. F.; Moura, Alexandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2016Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozymeMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Pereira, Ricardo N., et al.ArtigoAcesso aberto
15-Out-2014Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditionsMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Márcia R.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in foodRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo N.; Martins, Artur J., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Design of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of riboflavin in the gastrointestinal tractMadalena, Daniel A.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Set-2018Designing whey protein-based architectures under application of moderate electric fieldsPereira, Ricardo Nuno Correia; Moreira, T. C. P.; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Abr-1996Determinação das condições de arejamento necessárias à produção de nemátodos em biorreactorNeves, J. M.; Teixeira, J. A.; Simões, N., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
1992Determination of catalase activity and its inhibition by a simple manometric methodMota, M.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2009Determination of frutooligosaccharides adsorption parameters using ion-exchange resinsNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Determination of light distribution profile and microalgae cells flow pattern in column photobioreactorsFernandes, Bruno Daniel; Mota, A.; Oliveira, J. L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Determination of sulfur compounds in fermented raspberry beverages by GC-PFPDDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, D. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Set-1998Determination of the diffusion coefficients of glucose and oxygen in flocs of saccharomyces cerevisiaeVicente, A. A.; Dluhý, M.; Ferreira, Eugénio C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2022Detoxification of ochratoxin A and zearalenone by Pleurotus ostreatus during in vitro gastrointestinal digestionNobre, Clarisse; Colunga, Alondra; Losoya, Carolina, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
23-Nov-2021Developing DNA-based methods to detect the presence of adulterant milk in Serra da Estrela CheeseSilva, Pedro Moreira Montenegro Baptista; Baptista, Marlene; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Development and characterization of an environmentallyfriendly process sequence (autohydrolysis and organosolv) for wheat straw delignificationRuiz, Héctor A.; Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da, et al.ArtigoAcesso aberto
11-Set-2017Development and characterization of edible films from polysaccharides of different sourcesMarques, Arlete M.; Cerqueira, Miguel A.; Rodrigues, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Development and characterization of Pleurotus ostreatus mushroomwheat breadLosoya-Sifuentes, C.; Simões, Lívia S; Cruz, M., et al.ArtigoAcesso aberto