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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2010 | New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate | Lima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2017 | New glycolipid biosurfactants produced by the yeast strain Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358 | Souza, Karla S. Teixeira; Gudiña, Eduardo J.; Azevedo, Zélia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulans | Dominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Rodrigues, L. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1993 | New methodology for the characterization of endoglucanase activity and its application on the Trichoderma longibrachiatum cellulolytic complex | Gama, F. M.; Teixeira, J. A.; Faro, Carlos, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2015 | New microbial surface-active compounds: the ultimate alternative to chemical surfactants? | Gudiña, Eduardo J.; Rodrigues, A. I.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | A new modified Wilson equation for the calculation of vapor–liquid equilibrium of aqueous polymer solutions | Xin Xu; Madeira, Pedro; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-1997 | A new sampling device for measuring solids hold-up in a three-phase system | Freitas, Carla Maria Duarte de; Vicente, A. A.; Mota, M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing process | Carvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2008 | A new strategy for xylanase production using wheat straw autohydrolysis liquor as substrate | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-1997 | A new technique for measuring kinetic and mass transfer parameters in flocs of Saccharomyces cerevisiae | Vicente, A. A.; Dluhý, M.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | New textile for personal protective equipment—plasma chitosan/silver nanoparticles nylon fabric | Botelho, C. M.; Fernandes, Margarida Maria Macedo; Souza, M. Jefferson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | New trends and technological challenges in the industrial production and purification of fructo-oligosaccharides | Nobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2018 | New ß-galactosidase producers with potential for prebiotic synthesis | Silvério, Sara Isabel Cruz; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Abr-2008 | Nisin biotechnological production : evaluation and perspectives in the development of new applications | Jozala, A. F.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Abr-2009 | Non conventional processing technologies for food applications | Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Nonmechanically Agitated Bioreactors | Ferreira, A.; Rocha, F.; Mota, André, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
11-Out-2010 | Nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extraction | Martins, Sílvia; Mussatto, Solange I.; Aguilar, Cristóbal N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2010 | NovaFlow : novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform : hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growth | Castro, Filipa; Ferreira, A. M. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Set-2010 | NovaFlow – Novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform: hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growth | Castro, Filipa; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1999 | Novas metodologias para a fermentação alcoólica do soro de queijo | Domingues, Lucília; Lima, Nelson; Teixeira, J. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |