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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2005 | New synthetic compounds as inhibitors of mycotoxin synthesis | Abrunhosa, Luís; Zaki, M.; Areias, F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2016 | Novel alpha-hydrazononitriles from 4-cyanoformimidoyl-5-aminoimidazoles and hydrazines: characterization and isomerization | Mendes, João F.; Ribeiro, Ana I.; Proença, M. Fernanda R. P., et al. | Comunicação oral | Acesso restrito UMinho |
2005 | A novel approach for mycotoxigenic fungi identifications based on uncomplicated microscopy and mycotoxin characters | Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jan-2004 | O vinho : panaceia ou utopia? | Araújo, Isabel M.; Serra, Rita; Peixoto, J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Occurrence and co-occurrence of mycotoxins in cereal-based feed and food | Palumbo, Roberta; Crisci, Alfonso; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Jul-2005 | Occurrence of Ochratoxin A and its producing fungi in portuguese wine grapes | Serra, Rita; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Ochratoxigenic fungi in wine grapes : a comparative study of winemaking portuguese regions | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Out-2005 | Ochratoxin A and filamentous fungi evaluation in grapes (Vitis vinifera) from Santa Catarina State, Southern Brazil | Nunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Serra, Rita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Ochratoxin A and filamentous fungi in red wine grapes from Santa Catarina, Brazil | Nunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Serra, Rita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2006 | Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation | Serra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Ochratoxin A removal during the main steps of wine making | Abrunhosa, Luís; Fernandes, Anabela; Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Ochratoxin A risk assessment in Portuguese wines : a one-year case study | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case study | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Ocratoxina A e outras micotoxinas | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jun-2006 | Ocratoxina A em uvas Vitis viníferas de Santa Catarina - Brasil | Nunes, E. O; Xavier, J. J. M; Furigo-Junior, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jun-2006 | A Ocratoxina A na Vitivinicultura Europeia | Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Olive mill wastewaters treatment by enzymes producing microorganisms | Gonçalves, Cristiana; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Ago-2016 | Olive pomace valorization by Aspergillus species: lipase production using solid-state fermentation | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, C.; Salgado, José Manuel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Optimization and validation of two methods to determine the levels of AFM1 in milk and cheese samples using immunoaffinity columns for extraction and HPLC-FLD for quantification | Vaz, Andreia; Gomes, Filipa; Alves, Arminda, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |