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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2017Towards the understanding of the behavior of bio-based nanostructures during in vitro digestionPinheiro, Ana Cristina; Gonçalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Transferência de massaTeixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Belo, IsabelCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Transport mechanism of macromolecules on hydrophilic bio-polymeric matrices : diffusion of protein-based compounds from chitosan filmsPinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Tuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phasesOkuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Jan-2022Unexpected antioxidant efficiency of chlorogenic acid phenolipids in fish oil-in-water nanoemulsions: an example of how relatively low interfacial concentrations can make antioxidants to be inefficientCosta, Marlene; Losada-Barreiro, Sonia; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2021Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effectsFerreira, Sara; Machado, Luís Pedro Lima; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
9-Mai-2023Unravelling nanoemulsions vs excipient nanoemulsions: formulation optimization, particle characterization and behavior as α-tocopherol delivery systemsFernandes, J. M.; Araújo, J.; Gonçalves, Raquel F. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jul-2017Unravelling the behavior of nanostructures during digestion and absorptionPinheiro, A. C.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Madalena, Daniel Alexandre Silva, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Mar-2012Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of emulsifier typePinheiro, Ana Cristina; Silva, Hélder D.; Azevedo, Alexandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface chargePinheiro, A. C.; Lad, M.; Silva, Hélder D., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteinsPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2024Unravelling the impact of ohmic heating on commercial pea protein structureAvelar, Zita Sofia Barbosa; Saraiva, Jorge A.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mai-2018Use of edible films and coatings in cheese preservation: Opportunities and challengesCosta, Maria J.; Maciel, L.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2016Use of electrospinning to develop antimicrobial biodegradable multilayer systems: encapsulation of cinnamaldehyde and their physicochemical characterizationCerqueira, Miguel A.; Rovira, M.; Castro-Mayorga, Jinneth Lorena, et al.ArtigoAcesso aberto
22-Set-2004The use of fibre optic probes for flow monitoring within a small-scale tubeReis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mar-2010Use of galactomannan edible coating application and storage temperature for prolonging shelf-life of “regional” cheeseCerqueira, M. A.; Gallagher, Maria Jose Sousa; Macedo, Isabel, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Use of lignocellulosic materials in bio-based packagingBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2006Use of plant seed galactomannans as edible coatingsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Monteiro-Moreira, A. C. O., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
16-Out-2006Use of plant seed galactomannans as edible coatingsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Miranda, M. R. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Ago-2006The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industryPinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto