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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
18-Dez-2022Identifying key environmental indicators in the assessment of the proof-of-concept in pigment production from the marine Cyanobacterium cyanobium sp.Pagels, Fernando; Arias, Ana; Guedes, A. Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2017Immobilization of bioactive compounds in Cassia grandis galactomannan-based films: influence on physicochemical propertiesAlbuquerque, Priscilla B. S.; Cerqueira, Miguel A.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
19-Mai-2012Immobilization of concanavalin A (Con A) in Xyloglucan film for biotechnological applicationArruda, I. R. S.; Souza, M. B. S.; Souza, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Set-2009Improving alternate flow mixing by obstacles located along a micro-channelMiranda, J. M.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
Nov-2013Improving the properties of heat-induced whey protein hydrogels produced under the effects of moderate electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2018In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericusNobre, Clarisse; Sousa, S. C.; Silva, S. P., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2016In vitro digestion and stability assessment of b-lactoglobulin/riboflavin nanostructuresMadalena, Daniel F.; Ramos, Oscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
3-Mai-2022In vitro digestion and storage stability of riboflavin-loaded WPI nanostructures towards foods fortificationMadalena, Daniel A.; Gonçalves, Raquel F. S.; Araújo, João Miguel Fernandes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2018In vitro digestion of lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels incorporating bioactive compounds: Effect of a chitosan coatingBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2017In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrilsMantovani, R.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jul-2016In vitro digestion of protein-based nanohydrogels incorporating curcumin as a lipophilic model compound: effect of a chitosan coatingPinheiro, A. C.; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Dez-2021In vitro digestion simulation of medium chain fatty acidsPereira, Ericsem; Pinheiro, A. C.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
Nov-2021In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids using static and dynamic protocolsPereira, Ericsem; Fernandes, Jean Michel; Gonçalves, Raquel Filipa Silva, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
11-Set-2017In vitro digestions to predict the glycemic index of riceMadalena, Daniel A.; Pinheiro, A. C.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2019In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibilityRibeiro, L.; Pinheiro, Ana Cristina; Brígida, Ana Iraidy S., et al.ArtigoAcesso aberto
2009IN-SITU, real-time bioreactor monitoring by fiber optics sensorsSilva, Rui; Silva, João S.; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010Incorporation of alpha-tocopherol into chitosan films: effects on film propertiesMartins, Joana; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Jul-2019Incorporation of curcumin-loaded lactoferrin nanohydrogels into a model gelatine: release kinetics and characterizationAraújo, João; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Simões, Lívia Souza, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Incorporation of curcumin-loaded lipid-based nano delivery systems into food: release behavior in food simulants and a case study of application in a beverageGonçalves, Raquel F. S.; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.ArtigoAcesso restrito UMinho
Abr-2024Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Fernandes, Jean Michel; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto