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Autor(es)
Tipo
Acesso
Set-2021
Tackling older adults malnutrition through the development of tailored food products
Fernandes, J. -M.
;
Araújo, J.
;
Vieira, J.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2010
Technological trends, global market, and challenges of bio-ethanol production
Mussatto, Solange I.
;
Dragone, Giuliano
;
Guimarães, Pedro M. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Termodinâmica Química
Peixoto, J.
;
Vicente, A. A.
Publicação pedagógica
Acesso aberto
13-Jun-2017
The effect of alginate in the protection of probiotics from the harsh conditions of digestion
Ramos, Philippe E
;
Silva, Pedro Miguel Peixoto da
;
Alario, M. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactose
Castro, Inês
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
;
Domingues, Lucília
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
The effect of the matrix system in the delivery and in-vitro bioactivity of microencapsulated oregano essential oil
Costa, Sara Beirão da
;
Duarte, Cláudia
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
The effects of electrical currents on foods and other biological systems
Vicente, A. A.
;
Castro, Inês
;
Pereira, Ricardo
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
The EN ISO 22000:2005
Soares, N.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2016
The FSSC 22000 certification
Soares, N.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Jul-2021
The role of emergent processing technologies in tailoring plant protein functionality: New insights
Avelar, Zita
;
Vicente, A. A.
;
Saraiva, Jorge A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
The use of electric fields for edible coatings and films development and production: A review
Souza, B. W. S.
;
Cerqueira, M. A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Jul-2007
The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative process
Castro, Inês Alexandra Casaca Lage
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
5-Mai-2008
The use of polysaccharide from cashew tree gum (policaju) as a coating for "Tommy Atkins" mangoes
Pessoa, M. S.
;
Vaz, A. F. M.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
17-Ago-2014
Thermal behaviour of organogels : effect of concentration and organogels structure
Cerqueira, M. A.
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Picone, Carolina S. F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Thermal technologies in food processing
Vicente, A. A.
;
Machado, L.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2009
Thermodynamic studies of partitioning behavior of lysozyme and conalbumin in aqueous two-phase systems
Sousa, Rita de Cássia Superbi de
;
Coimbra, Jane Sélia dos Reis
;
Silva, Luis Henrique Mendes da
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2018
Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase
Fasolin, Luiz H.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Pastrana, L. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Third generation biofuels from microalgae
Dragone, Giuliano
;
Fernandes, Bruno Daniel
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2020
Total and sustainable valorisation of olive pomace using a fractionation approach
Ribeiro, Tânia B.
;
Oliveira, Ana L.
;
Costa, Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Total soluble solids from banana: evaluation and optimization of extraction parameters
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Santos, Júlio C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto