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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
29-Jun-2023 | Combining high pressure and electric fields towards Nannochloropsis oculata eicosapentaenoic acid-rich extracts | Sousa, Sérgio; Carvalho, Ana P.; Pinto, Carlos A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heating | Pereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Comparison of different pretreatment processes envisaging the potential use of food waste as microalgae substrate | Marques, Fabiana ALmeida; Pereira, Francisco; Machado, Luís Pedro Lima, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Conformational dynamics of soy protein isolate under ohmic heating | Machado, Luís; Carvalho, Gonçalo António Sousa; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Continuous pressurized extraction versus electric fields-assisted extraction of cyanobacterial pigments | Pagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jun-2009 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Os desafios emergentes da ciência e tecnologia alimentar | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |
Jul-2016 | Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Pereira, Ricardo N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditions | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Márcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in food | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo N.; Martins, Artur J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Designing whey protein-based architectures under application of moderate electric fields | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Moreira, T. C. P.; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jun-2017 | Determination of thermally-induced conformational slides in β-lactoglobulin prior to irreversible thermal denaturation | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
1-Jan-2013 | Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applications | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2015 | Development and characterization of lactoferrin-GMP nanohydrogels: evaluation of pH, ionic strength and temperature effect | Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Carneiro-da-Cunha, Maria G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Set-2014 | Development and characterization of β-lactoglobulin nanohydrogels for bioactive compound delivery | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Nov-2011 | Development of integrated food processing technologies based on the application of electric fields: effects on denaturation of milk proteins | Pereira, Ricardo | Tese de doutoramento | Acesso restrito UMinho |
Set-2017 | Development of iron-rich whey protein hydrogels following application of ohmic heating Effects of moderate electric fields | Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.; Altinok, E., et al. | Artigo | Acesso aberto |