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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Malolactic fermentation with Oenococcus oeni immobilized on natural materials | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditions | Mussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Microwave-assisted extraction of sulfated fucans from brown seaweed and evaluation of fungal strains for enzymesactive production toward this class of polysaccharide | Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Microwave-assisted extraction of sulfated polysaccharides(fucoidan)from brown seaweed | Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Jun-2013 | Modifications on sugarcane bagasse fibers after SPORL pretreatment at different temperatures | Monte, J. R.; Milagres, Adriane M. F.; Mussatto, Solange I. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extraction | Martins, Sílvia; Mussatto, Solange I.; Aguilar, Cristóbal N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Optimal glucose and inoculum concentrations for production of bioactive molecules by Paenibacillus polymyxa RNC-D | Serrano, Nadja F. G.; Rodrigues, L. R.; Hokka, Carlos O., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2017 | Optimization of autohydrolysis conditions to extract antioxidant phenolic compounds from spent coffee grounds | Ballesteros, Lina F.; Ramirez, Mónica J.; Orrego, Carlos E., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodology | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2011 | Optimization of the extraction conditions for antioxidant phenolic compounds recovery from coffee silverskin | Ballesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2010 | Physicochemical characterization and extraction of bioactive compound from Larrea tridentata leaves | Martins, Silvia; Aguilar, Cristóbal N.; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Physicochemical characterization of the yeast cells and lignocellulosic waste used in cell immobilization for ethanol production | Agudelo-Escobar, Lina María; Mussatto, Solange I.; Peñuela, Mariana, et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
19-Jun-2011 | Process conditions that maximize the fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditions | Mussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Sílvia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Production and physicochemical properties of carboxymethyl cellulose films enriched with spent coffee grounds polysaccharides | Ballesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharides | Flores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
19-Jun-2011 | Production of antioxidant extracts from coffee silverskin | Ballesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |