Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por revistas 73663
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 25-44 de um total de 55 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2023
Impact of gastrointestinal digestion simulation on brewer’s spent grain green extracts and their prebiotic activity
Lopes, Maria Teresa Bonifácio Viana
;
Castro, Luís M. G.
;
Vilas-Boas, Ana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Mar-2020
Impact of microwave-assisted extraction on roasted coffee carbohydrates, caffeine, chlorogenic acids and coloured compounds
Lopes, Guido R.
;
Passos, Cláudia P.
;
Rodrigues, Carla
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2019
In silico prediction reveals the existence of potential bioactive neuropeptides produced by the human gut microbiota
Blanco-Míguez, Aitor
;
Fdez-Riverola, Florentino
;
Lourenço, Anália
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2017
In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrils
Mantovani, R.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2024
Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Fernandes, Jean Michel
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Lactoferrin-based nanoparticles as a vehicle for iron in food applications: development and release profile
Martins, Joana
;
Santos, Susana Fernandes dos
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2018
Lecithin and phytosterols-based mixtures as hybrid structuring agents in different organic phases
Okuro, Paula K.
;
Malfatti-Gasperini, Antonio A.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2021
Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2019
Liposomes loaded with phenolic extracts of Spirulina LEB-18: Physicochemical characterization and behavior under simulated gastrointestinal conditions
Machado, A.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2023
Microalgae biomass as an alternative source of biocompounds: New insights and future perspectives of extraction methodologies
Sousa, Vítor
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2012
Mycobiota and mycotoxins of almonds and chestnuts with special reference to aflatoxins
Rodrigues, Paula Cristina Azevedo
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso restrito UMinho
Out-2023
Novel brazilian hop (Humulus Lupulus L.) extracts through supercritical CO2 extraction: enhancing hop processing for greater sustainability
Pinto, Mariana Barreto Carvalhal
;
Vardanega, Renata
;
Náthia-Neves, Grazielle
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
22-Out-2014
Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo
;
Rodrigues, Rui M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Postharvest dehydration induces variable changes in the primary metabolism of grape berries
Conde, Artur
;
Soares, Flávio
;
Breia, Richard
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2018
Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to wine
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2016
Probiotic-loaded microcapsule system for human in situ folate production: Encapsulation and system validation
Ramos, Philippe Emmanuel Cruz
;
Abrunhosa, Luís
;
Pinheiro, Ana Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds
Duarte, Whasley F.
;
Dias, Disney R.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2010
Seed extracts of Gleditsia triacanthos : functional properties evaluation and incorporation into galactomannan films
Cerqueira, M. A.
;
Souza, B. W. S.
;
Martins, Joana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2019
Serra da Estrela cheeses free amino acids profiles by UPLC-DAD-MS/MS and their application for cheese origin assessment
Lima, M. J. Reis
;
Guiet, Andréia Oliveira Santos
;
Falcão, Soraia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2017
Structural and mechanical properties of organogels: Role of oil and gelator molecular structure
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Fasolin, Luiz H.
;
Picone, Carolina S. F.
, et al.
Artigo
Acesso aberto