Percorrer por autor Veloso, Ana C. A. Subscrever estatísticas do autor Veloso, Ana C. A.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 12-31 de um total de 117 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Set-2016Application of an electronic tongue for evaluating basic gustatory attributes perceived in table olives: qualitative and quantitative approachesMarx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2017Application of an electronic tongue for Tunisian olive oils' classification according to olive cultivar or physicochemical parametersSlim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Application of an electronic tongue to detect gliadins in gluten-free foodsPeres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Application of genome-scale metabolic models to the optimization of recombinant protein production in Escherichia coliRocha, I.; Carneiro, S.; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2020Assessing acrylamide content in sterilized Californian-style black table olives using HPLC-MS-QQQ and a potentiometric electronic tongueMartín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2019Assessing Serra da Estrela PDO cheeses' origin-production date using fatty acids profilesReis Lima, M. J.; Bahri, Hamdi; Sá Morais, Jorge, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mai-2009Assessment of physiological conditions in E. coli fermentations by epifluorescent microscopy and image analysisCarneiro, S.; Amaral, A. L.; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2017Assessment of table olives' organoleptic defect intensities based on the potentiometric fingerprint recorded by an electronic tongueMarx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
30-Mai-2005Autenticidade de queijos tradicionais: um factor de qualidadePeres, António M.; Ramalhosa, Elsa; Veloso, Ana C. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2019Bioactive potential and antimicrobial activity of two pomegranate cv peel and seed extractsCampos, Lara Daniela Gomes; Henriques, Marta; Dias, Susana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016Chapter 18 - Gliadins in foods and the electronic tongueVeloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito autor
Jul-2018Characterization of commercial Tunisian monovarietal olive oils produced from autochthonous olive cultivarsSlim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jun-2017Classification of single-cultivar Tunisian olive oils according to the geographical origin using an electronic tongueSouayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2013Cyclic voltammetry : a tool to quantify 2,4,6-trichloroanisole in aqueous samples from cork planks boiling industrial processPeres, A. M.; Freitas, P.; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2018Dairy products discrimination according to the milk type using an electrochemical multisensor device coupled with chemometric toolsTazi, Imam; Triyana, Kuwat; Siswanta, Dwi, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Fev-2020Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MSLima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Fev-2006Design of estimators for specific growth rate control in a fed-batch E. coli fermentationRocha, I.; Veloso, Ana C. A.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2005Design of interval observers for an E. coli fed-batch fermentation with uncertain inputsVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
4-Jul-2005Design of on-line state estimators for a recombinant E. coli fed-batch fermentationVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2012Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetryFreitas, P.; Dias, Luís G.; Peres, A. M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto