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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
14-Set-2016 | Application of an electronic tongue for evaluating basic gustatory attributes perceived in table olives: qualitative and quantitative approaches | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2017 | Application of an electronic tongue for Tunisian olive oils' classification according to olive cultivar or physicochemical parameters | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Application of an electronic tongue to detect gliadins in gluten-free foods | Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Application of genome-scale metabolic models to the optimization of recombinant protein production in Escherichia coli | Rocha, I.; Carneiro, S.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2020 | Assessing acrylamide content in sterilized Californian-style black table olives using HPLC-MS-QQQ and a potentiometric electronic tongue | Martín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2019 | Assessing Serra da Estrela PDO cheeses' origin-production date using fatty acids profiles | Reis Lima, M. J.; Bahri, Hamdi; Sá Morais, Jorge, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mai-2009 | Assessment of physiological conditions in E. coli fermentations by epifluorescent microscopy and image analysis | Carneiro, S.; Amaral, A. L.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2017 | Assessment of table olives' organoleptic defect intensities based on the potentiometric fingerprint recorded by an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
30-Mai-2005 | Autenticidade de queijos tradicionais: um factor de qualidade | Peres, António M.; Ramalhosa, Elsa; Veloso, Ana C. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Bioactive potential and antimicrobial activity of two pomegranate cv peel and seed extracts | Campos, Lara Daniela Gomes; Henriques, Marta; Dias, Susana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 18 - Gliadins in foods and the electronic tongue | Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, L. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2018 | Characterization of commercial Tunisian monovarietal olive oils produced from autochthonous olive cultivars | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jun-2017 | Classification of single-cultivar Tunisian olive oils according to the geographical origin using an electronic tongue | Souayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2013 | Cyclic voltammetry : a tool to quantify 2,4,6-trichloroanisole in aqueous samples from cork planks boiling industrial process | Peres, A. M.; Freitas, P.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2018 | Dairy products discrimination according to the milk type using an electrochemical multisensor device coupled with chemometric tools | Tazi, Imam; Triyana, Kuwat; Siswanta, Dwi, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2020 | Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MS | Lima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Fev-2006 | Design of estimators for specific growth rate control in a fed-batch E. coli fermentation | Rocha, I.; Veloso, Ana C. A.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Design of interval observers for an E. coli fed-batch fermentation with uncertain inputs | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Jul-2005 | Design of on-line state estimators for a recombinant E. coli fed-batch fermentation | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry | Freitas, P.; Dias, Luís G.; Peres, A. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |