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Percorrer por autor Gonçalves, M. P.
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2011
Immobilization of trypsin on spent grains for whey protein hydrolysis
Rocha, Cristina M. R.
;
Gonçalves, M. P.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Influence of the concentration of locust bean gum on the gelling ability of whey peptic hydrolysates
Rocha, Cristina M. R.
;
Hilliou, L.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2005
Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsin
Rocha, Cristina M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Torres, D.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2021
Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolate
Tavares, L.
;
Souza, H. K. S.
;
Gonçalves, M. P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2007
Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentrates
Ferreira, I. M. P. L. V. O.
;
Pinho, O.
;
Mota, M. V. T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2010
Production and properties of agar from the invasive marine alga, Gracilia Vermiculophylla (Gracilariales, Rhodophyta)
Villanueva, R. D.
;
Sousa, A. M. M.
;
Gonçalves, M. P.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Out-2009
Rheological and structural characterization of gels from whey protein hydrolysates/locust bean gum mixed systems
Rocha, Cristina M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Hilliou, L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannans
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, A. I.
;
Rocha, Cristina M. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gum
Bourbon, Ana I.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Ribeiro, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Spent grain as a new carrier for trypsin immobilisation
Rocha, Cristina M. R.
;
Balcão, Victor M.
;
Gonçalves, M. P.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2005
Spent-grains and zeolites as potential carriers for trypsin immobilisation
Rocha, Cristina M. R.
;
Ducso, L.
;
Gonçalves, M. P.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mar-2012
The impact of seaweed life phase and postharvest storage duration on the chemical and rheological properties of hybrid carrageenans isolated from Portuguese Mastocarpus stellatus
Hilliou, L.
;
Larotonda, F. D. S.
;
Abreu, P.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jan-2006
Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: characterization using multivariate data analysis
Mota, M. V. T.
;
Ferreira, I. M. P. L. V. O.
;
Oliveira, M. B. P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2005
Trypsin immobilisation on zeolites
Rocha, Cristina M. R.
;
Gonçalves, M. P.
;
Teixeira, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixture
Torres, D.
;
Bastos, Margarida
;
Gonçalves, M. P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Abr-2005
Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysis
Torres, D.
;
Vicente, C. R.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2007
Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grains
Rocha, Cristina M. R.
;
Gonçalves, M. P.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto