Mostrar 422-441 de um total de 882 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
5-Mai-2008 | Galactomannan/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Galactomannans blended with collagen as novel edible coatings for fruits | Lima, A. M. P.; Cerqueira, M. A.; Morais, E. C. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Galactomannans from novel sources blended with collagen as edible coatings for fruits | Vicente, A. A.; Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applications | Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Mai-2008 | Galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jan-2022 | Gelation behavior and the stability of multicomponent sterol-based oleogels | Martins, Artur J.; Cerqueira, Fátima; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Geometrias e modos de operação | Teixeira, J. A.; Fonseca, M. Manuela da; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2008 | Goat milk free fatty acid characterization during conventional and ohmic heating pasteurization | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Goat milk free fatty acids characterization during pasteurization and ohmic heating by solid-phase microextraction-gas chromatography | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Silva, Olga M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2020 | Green synthesis of lignin nano- and micro-particles: Physicochemical characterization, bioactive properties and cytotoxicity assessment | Freitas, Filipa M. C.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Gonçalves, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Greener technologies in by-products and wastes processing - the case of electric fields in extraction and proteins functional modification | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Growth model and metabolic activity of brewing yeast biofilm on the surface of spent grains : a biocatalyst for continuous beer fermentation | Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Kuncová, Gabriela, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Mai-2021 | Heat treatment and wounding as abiotic stresses to enhance the bioactive composition of pineapple by-products | Santos, Diana I.; Faria, Diana L.; Lourenço, Sofia C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Mai-2008 | Hemicelluloses fractions extraction of corn residue | Ruzene, Denise S.; Yagiz, Elif; Marangoz, Dilek, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | High gravity batch and continuous processes for beer production: evaluation of fermentation performance and beer quality | Silva, Daniel Pereira da; Brányik, Tomáš; Dragone, Giuliano, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | High gravity primary continuous beer fermentation using flocculent yeast biomass | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2015 | Hollow chitosan/alginate nanocapsules for bioactive compound delivery | Rivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2021 | How additive manufacturing can boost the bioactivity of baked functional foods | Oliveira, Sara M.; Gruppi, Alice; Vieira, Marta V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2019 | Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural properties | Martins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Hybrid gels: influence of water and oil phase on textural and rheological properties | Martins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |