Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 7365
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 23-42 de um total de 63 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
6-Mai-2021
Impact of dietary inclusion of wine and olive oil waste extracts on physiological and health status of seabass (Dicentrarchus labrax)
Sousa, N.
;
Fernandes, Helena Assunção Lopes Magalhães
;
Medeiros, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Fev-2020
Improved lignocellulolytic enzyme production and antioxidant extraction using solid-state fermentation of olive pomace mixed with winery waste
Filipe, Diogo
;
Fernandes, Helena
;
Castro, Carolina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2020
Improvement of antioxidant compounds extraction by SSF from agro-food wastes
Leite, P.
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Belo, Isabel
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2019
In vitro evaluation of the interaction between exogenous carbohydrases produced by solid-state fermentation of brewers’ spent grain and digestive enzymes
Fernandes, Helena
;
Moyano, Francisco J.
;
Fernandes, Nelson
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus sp
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2018
Lipase production by solid-state fermentation of olive pomace in tray-type and pressurized bioreactors
Oliveira, Felisbela
;
Salgado, José Manuel
;
Pérez-Rodríguez, Noelia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2018
Mediterranean agroindustrial wastes as valuable substrates for lignocellulolytic enzymes and protein production by solidstate fermentation
Salgado, José Manuel
;
Sousa, D. F.
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
12-Fev-2020
Novel fish feed supplements: giving value to agroindustrial wastes
Filipe, D.
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Fernandes, Helena
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2023
Olive and sunflower cakes as suitable substrates for lipase production by Yarrowia spp.: From flasks to bioreactor
Costa, Ana Rita
;
Salgado, José Manuel
;
Belo, Isabel
Artigo
Acesso aberto
15-Ago-2016
Olive pomace valorization by Aspergillus species: lipase production using solid-state fermentation
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Moreira, C.
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2017
Optimisation of accelerated ageing of grape marc distillate on a micro-scale process using a BoxBenhken design: influence of oak origin, fragment size and toast level on the composition of the final product
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Rodríguez-Freigedo, S.
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2017
Optimization of lipase production by Aspergillus ibericus from oil cakes and its application in esterification reactions
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Souza, Carlos E.
;
Peclat, Verônica R. O. L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2017
Optimization of lipase production by solid-state fermentation of olive pomace: from flask to laboratory-scale packed-bed bioreactor
Oliveira, Felisbela
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
19-Mai-2017
Optimization of salts supplementation on xylitol production by Debaryomyces hansenii using synthetic medium or corncob hemicellulosic hydrolyzates and further scaled up
Bustos Vázquez, Guadalupe
;
Pérez Rodríguez, Noelia
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2016
Optimization of the process of aromatic and medicinal plant maceration in grape marc distillates to obtain herbal liqueurs and spirits
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Vázquez-Araújo, Laura
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2016
Phenolic compounds and aroma-impact odorants in herb liqueurs elaborated by maceration of aromatic and medicinal plants in grape marc distillates
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Salgado, José Manuel
;
Domínguez, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2021
Polyunsaturated fatty acids production by solid-state fermentation on polyurethane foam by Mortierella alpina
Ferreira, Marta Alexandra Lages
;
Fernandes, Helena
;
Peres, Helena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
26-Nov-2022
Potential of red, green and brown seaweeds as substrates for solid state fermentation to increase their nutritional value and to produce enzymes
Ferreira, Marta Alexandra Lages
;
Salgado, José Manuel
;
Fernandes, Helena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2022
Pre-treatment of Ulva rigida improves its nutritional value for European seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles
Fernandes, Helena
;
Martins, Nicole
;
Vieira, Lúcia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2020
Production of bioactive compounds by solid-state fermentation of oilseed cakes
Sousa, D. F.
;
Salgado, José Manuel
;
Belo, Isabel
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto