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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
27-Jun-2017 | Analysis of sensory effects of chitosan-based coatings applied on frozen salmon over six-months storage | Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno F.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Set-2017 | Application of chitosan-based coatings on frozen salmon - Sensory assessment and retail simulation approach | Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno Miguel Ferreira; Barbosa, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1998 | Automatic determination of yeast cells viability by image analysis | Pinheiro, Rita; Amaral, A. L.; Ferreira, Eugénio C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Candida utilis metabolism and morphology under increased air pressure up to 12 bar | Pinheiro, Rita; Lopes, Marlene; Belo, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2017 | Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storage | Soares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Nov-2021 | Comparison of different preservation methods on the microbiological, texture and color properties of industrial bread during storage time | Ferreira, Helder; Pinheiro, Rita | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
24-Ago-2003 | Comparison of yeast response to increased pressure at aerobic and anaerobic conditions | Belo, Isabel; Ferreira, Eugénio C.; Pinheiro, Rita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1-Dez-1999 | Comportamento fisiológico da S. cerevisiae em cultura semi-contínua e em condições hiperbáricas | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Dez-2003 | Efeito da pressão de ar, oxigénio e CO2 na capacidade fermentativa da levedura de panificação | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Campelo, Ana F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Mai-2018 | Effect of hydrocolloids and temperature on texture and nutritional properties of no sugar, gluten- and lactose-free cereal bars | Martins, Vanessa; Alves, Rui; Pinheiro, Rita | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Effect of hyperbaric stress on yeast morphology: Study by automated image analysis | Coelho, M. A. Z.; Belo, Isabel; Pinheiro, Rita, et al. | Artigo | Acesso aberto |
1998 | Effects of air pressure on batch cultures of Kluyveromyces marxianus with different lactose concentrations | Pinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2001 | Effects of hyperbaric air on the Saccharomyces cerevisae morphology and viability | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Estudo do efeito da pressão na fisiologia de leveduras | Pinheiro, Rita | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2022 | Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-free Rissol | Gomes, Sofia; Vieira, Bruna; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jul-2022 | Evaluation of physicochemical, texture, sensory and microbiologicalproperties of fresh Sarrajão (Sarda sarda) fillets during storage time | Solinho, Joana; Pinto, Ricardo; Santos, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-2000 | Fed-batch cultivation of Saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactor | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Fed-batch cultivation of saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactor | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
24-Ago-2003 | Growth and beta-galactosidase activity in cultures of Kluyveromyces marxianus under increased air pressure | Pinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Growth and β-galactosidase activity in cultures of Kluyveromyces marxianus under increased air pressure | Pinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |