Percorrer por autor Avides, Maria do Carmo Subscrever estatísticas do autor Avides, Maria do Carmo

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-9 de um total de 9 resultados.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2010ASPM is an oncoprotein and activates EGFRMartinho, Olga Catarina Lopes; Reis, R. M.; Avides, Maria do CarmoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2008Cloning and expression of frutalin, an alpha-D-galactose binding lectin, in Pichia pastoris, Escherichia coli and baculovirus/insect cells systemOliveira, Carla Cristina Marques de; Felix, W.; Costa, Sofia M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2008Differentiation of human pre-adipocytes by recombinant adiponectinAvides, Maria do Carmo; Domingues, Lucília; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-2009Effect of the application of a galactomannan coating incorporating nisin on the growth of Listeria monocytogenes on Ricotta cheeseMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Nano structures for food applicationsSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation techniqueSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2011Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weightBourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Jul-2010Production of β-carotene nanoemulsions prepared by a high-speed blender: characterization and stability evaluationSilva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2010Shelf life extension of Ricotta cheese using coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenesMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto