Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Characterization and biological activity of extracts from artichoke leaves | Sampaio, Cátia; Gonçalves, Ana; Sevcovicova, Andrea, et al. | Poster em conferência | Acesso restrito UMinho |
2017 | Competência para a ação de alunos/as na prevenção da violência no namoro | Gonçalves, Ana; Vilaça, Teresa | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2023 | Cynaropicrin- and chlorogenic acid-rich extracts easily prepared from Cynara cardunculus var. scolymus: antioxidant and antigenotoxic properties | Gonçalves, Ana; Sampaio, Cátia I.; Ševčovičová, Andrea, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Mycotoxins in food and mitigation of its effects | Venâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Sousa, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | Study on the possibility of aflatoxin M1 milk contamination from ingestion of contaminated feed by dairy cattle | Gonçalves, Ana; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |