Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
7-Jul-2019 | Incorporation of curcumin-loaded lactoferrin nanohydrogels into a model gelatine: release kinetics and characterization | Araújo, João; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Simões, Lívia Souza, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanotechnology in food: Introduction, context, and concepts | Ramos, O. L.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
11-Jul-2019 | Stability of β-Lactoglobulin micro- and nanostructures under various environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.; Ramos, O. L. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Jul-2019 | β-Lg nano delivery systems: sustained release of riboflavin into food simulants under various temperatures | Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.; Ramos, O. L. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |