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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
20-Nov-2020
Edible films and coatings as carriers of nano and microencapsulated ingredients
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Bourbon, Ana I.
;
Azevedo, Gabriela
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2019
Efeito da hidrólise enzimática nas propriedades bioativas do mexilhão Mytilus galloprovincialis
Ramos, Carlos Manuel Germano
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2016
Effect of chitosan-Aloe vera coating on postharvest quality of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit
Vieira, Jorge M.
;
Flores-López, M. L.
;
Jasso de Rodríguez, D.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2021
Effect of nanoencapsulation of blueberry (Vaccinium myrtillus): A green source of flavonoids with antioxidant and photoprotective properties
Franco, Julia Gomes
;
Cefali, Letícia Caramori
;
Ataide, Janaína Artem
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Dez-2023
Environmental and techno-economic assessment on the valorization of vine-side streams to produce resveratrol
Arias, Ana
;
Costa, Carlos E.
;
Moreira, Maria Teresa
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Enzymatic colouration with laccase and peroxidases : recent progress
Jiajia Fu
;
Nyanhongo, Gibson S.
;
Guebitz, G. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Evaluation of bioactivities of a propolis sample (Gerês) of Portuguese origin
Freitas, Ana Sofia Pereira de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Ago-2023
Evaluation of biotechnological processing through solid-state fermentation of oilseed cakes on extracts bioactive potential
Sousa, Daniel
;
Simões, Luara Aparecida
;
Oliveira, Rui Pedro Soares de
, et al.
Artigo
Acesso aberto
29-Nov-2023
Funcionalização de superfícies têxteis com recurso a precursores de base natural
Rodrigues, Catarina Faria
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
5-Jan-2019
Ginkgo biloba, DNA damage and DNA repair: overview
Oliveira, Daniela
;
Johansson, Björn
;
Oliveira, Rui Pedro Soares de
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Nov-2020
Green synthesis of lignin nano- and micro-particles: Physicochemical characterization, bioactive properties and cytotoxicity assessment
Freitas, Filipa M. C.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Gonçalves, Catarina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
GST-4-dependent suppression of neurodegeneration in C. elegans models of Parkinson's and Machado-Joseph disease by rapeseed pomace extract supplementation
Paul, Franziska
;
Castro, Andreia Cristiana Teixeira
;
Costa, Marta Daniela
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2019
Impact of cooking method on phenolic composition and antioxidant potential of four varieties of Phaseolus vulgaris L. and Glycine max L.
Teixeira-Guedes, Catarina I.
;
Oppolzer, David
;
Barros, Ana I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
25-Abr-2020
Influence of AO chain length, droplet size and oil to water ratio on the distribution and on the activity of gallates in fish oil-in-water emulsified systems: Emulsion and nanoemulsion comparison
Costa, Marlene
;
Losada-Barreiro, Sonia
;
Bravo-Díaz, Carlos
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2018
Lignin from an integrated process consisting of liquid hot water and ethanol organosolv: Physicochemical and antioxidant properties
Michelin, Michele
;
Liebentritt, S.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2023
Microalgae and cyanobacteria as sources of bioactive compounds for cosmetic applications: A systematic review
Castro, Vera
;
Oliveira, Rui Pedro Soares de
;
Dias, Alberto Carlos Pires
Artigo
Acesso restrito UMinho
2021
Neurotherapeutic effect of Hyptis spp. leaf extracts in Caenorhabditis elegans models of tauopathy and polyglutamine disease: role of the glutathione redox cycle
Vilasboas-Campos, Daniela
;
Costa, Marta Daniela Araújo
;
Castro, Andreia Cristiana Teixeira
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
10-Ago-2021
Novel concept of exosome-like liposomes for the treatment of Alzheimer's disease
Fernandes, Mário
;
Lopes, I.
;
Magalhães, Luana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2020
Phaseolus vulgaris L. as a functional food for aging protection
Santos, Eunice
;
Marques, Guilhermina
;
Lino-Neto, T.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2012
Polyhydroxyl fullerene can mitigate toxicity effects of cadmium on yeasts
Pradhan, Arunava
;
Sahadevan, Seena
;
Pascoal, Cláudia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto