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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
29-Mai-2017Desenvolvimento de extratos de própolis português visando diferentes aplicações: o caso da aplicação oralGonçalves, Raquel BatistaDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
2020Desenvolvimento e validação de cosmecêuticos com Diospyros kakiFrancelino, Jocelio EvaristoDissertação de mestrado Acesso aberto
2015Development and characterization of an active chitosan-based film containing quercetinSouza, M.; Vaz, Antônio F. M.; Silva, H., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Dez-2020Development of active food packaging with antioxidant and antimicrobial propertiesVieira, Dalila Assunção MaiaTese de doutoramentoAcesso aberto
2010Development of biofunctional textiles by the application of resveratrol to cotton, bamboo and silkPinho, Eva Patrícia Paiva Santos; Henriques, Mariana; Oliveira, Rosário, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Nov-2020Edible films and coatings as carriers of nano and microencapsulated ingredientsGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Bourbon, Ana I.; Azevedo, Gabriela, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2019Efeito da hidrólise enzimática nas propriedades bioativas do mexilhão Mytilus galloprovincialisRamos, Carlos Manuel GermanoDissertação de mestrado Acesso aberto
2016Effect of chitosan-Aloe vera coating on postharvest quality of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruitVieira, Jorge M.; Flores-López, M. L.; Jasso de Rodríguez, D., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2021Effect of nanoencapsulation of blueberry (Vaccinium myrtillus): A green source of flavonoids with antioxidant and photoprotective propertiesFranco, Julia Gomes; Cefali, Letícia Caramori; Ataide, Janaína Artem, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Dez-2023Environmental and techno-economic assessment on the valorization of vine-side streams to produce resveratrolArias, Ana; Costa, Carlos E.; Moreira, Maria Teresa, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Enzymatic colouration with laccase and peroxidases : recent progressJiajia Fu; Nyanhongo, Gibson S.; Guebitz, G. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2015Evaluation of bioactivities of a propolis sample (Gerês) of Portuguese originFreitas, Ana Sofia Pereira deDissertação de mestrado Acesso aberto
Ago-2023Evaluation of biotechnological processing through solid-state fermentation of oilseed cakes on extracts bioactive potentialSousa, Daniel; Simões, Luara Aparecida; Oliveira, Rui Pedro Soares de, et al.ArtigoAcesso aberto
29-Nov-2023Funcionalização de superfícies têxteis com recurso a precursores de base naturalRodrigues, Catarina FariaDissertação de mestrado Acesso aberto
5-Jan-2019Ginkgo biloba, DNA damage and DNA repair: overviewOliveira, Daniela; Johansson, Björn; Oliveira, Rui Pedro Soares deCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
Nov-2020Green synthesis of lignin nano- and micro-particles: Physicochemical characterization, bioactive properties and cytotoxicity assessmentFreitas, Filipa M. C.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Gonçalves, Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
2019GST-4-dependent suppression of neurodegeneration in C. elegans models of Parkinson's and Machado-Joseph disease by rapeseed pomace extract supplementationPaul, Franziska; Castro, Andreia Cristiana Teixeira; Costa, Marta Daniela, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2019Impact of cooking method on phenolic composition and antioxidant potential of four varieties of Phaseolus vulgaris L. and Glycine max L.Teixeira-Guedes, Catarina I.; Oppolzer, David; Barros, Ana I., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Abr-2020Influence of AO chain length, droplet size and oil to water ratio on the distribution and on the activity of gallates in fish oil-in-water emulsified systems: Emulsion and nanoemulsion comparisonCosta, Marlene; Losada-Barreiro, Sonia; Bravo-Díaz, Carlos, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2018Lignin from an integrated process consisting of liquid hot water and ethanol organosolv: Physicochemical and antioxidant propertiesMichelin, Michele; Liebentritt, S.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto