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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2006Effects of moderate electric fields on the chemical composition and microbial death kinetics of Escherichia coli and Bacillus licheniformis during pasteurization of some foodstuffsPereira, Ricardo; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Mateus, C.; Pereira, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Out-2006Plant seed galactomannans as edible coatingsCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Miranda, M. R. A.; Monteiro Moreira, A. C. O.; Moreira, H. H. T.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Moreira, R. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Nov-2006Complex systems challenges in bioengineering modelling and simulationMartins, Rui C.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heaterMachado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Miranda, F.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade; Pereira, Ricardo; Gallagher, Maria Jose Sousa; Staruch, Ladislav; Teixeira, J. A.; Wendin, Karin; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Set-2006Retarding strawberry fruit senesce with edible coatings : industrial applicationRibeiro, Clara; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Miranda, CândidaResumo em ata de conferência Acesso aberto
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