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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2005Aseptic processing of a strawberry pulp in a continuous ohmic heater: numerical simulations and model validationCastro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006The influence of baking conditions on tocopherols degradation kineticsPinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative processCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industryCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Pinto, D.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Numerical simulations of the hydrodynamic behaviour of a continuous ohmic heater operating with Newtonian and Non-Newtonian fluidsCastro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009The effects of electrical currents on foods and other biological systemsVicente, A. A.; Castro, Inês; Pereira, RicardoResumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Jul-2005Development of a new rapid method for monitoring frying fats qualityCastro, Inês; Pinto, D. B.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Nov-2002Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrialCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jun-2008Relationship between acrylamide formation and quality of frying oil during processing of French friesCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Pinto, Daniel; Castro, Cristiana Cordeiro; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
12-Jul-2004Comparison of the Thermal Inactivation Kinetics of Byssochlamys fulva and Three Enzymes used as TTIs for Various Food Processes under Conventional and Ohmic HeatingCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Macedo, B. R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
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