Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/1822/75160

TítuloFungal treatment of Kraft Black Liquor using Phanerochaete chrysosporium and Aspergillus uvarum
Autor(es)Diaz, Ana Isabel
Laca, Adriana
Lima, Nelson
Diaz, Mario
Data23-Nov-2021
CitaçãoDiaz, Ana Isabel; Laca, Adriana; Lima, Nelson; Diaz, Mario, Fungal treatment of Kraft Black Liquor using Phanerochaete chrysosporium and Aspergillus uvarum. Microbiotec 21 - Congress of Microbiology and Biotechnology (Abstracts Book). No. 51, UNL Online, Nov 23-26, 575, 2021.
Resumo(s)[Excerpt] The Kraft Black Liquor (KBL) generated by the pulp and paper industry is a highly alkaline effluent with high chemical oxygen demand (COD), toxicity, low biodegradability, and high concentration of phenolics. This work has been focused on the study of using the fungi Aspergillus uvarum and Phanerochaete chrysosporium to treat this pollutant effluent. [...]
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/75160
Versão da editorahttps://microbiotec21.organideia.pt/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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