Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Abr-2021 | How additive manufacturing can boost the bioactivity of baked functional foods | Oliveira, Sara M.; Gruppi, Alice; Vieira, Marta V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Out-2018 | Influence of moderate electric fields on the performance of agars extraction from Gracilaria sp. | Rocha, Cristina M. R.; Matos, G. S. S.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2021 | Influence of ohmic heating in the composition of extracts from Gracilaria vermiculophylla | Pereira, Sara Gonçalves; Teixeira-Guedes, Catarina Isabel; Matos, G. S. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Smart biofilms produced from fish filleting wastes | Brito, R. S.; Araújo, C. A.; Lourenço, L. F. H., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |