Percorrer por assunto ISO 22000

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2020Critical success factors during the implementation of ISO 22000:2018Monge-Mora, P. M.; Oliveira, D. L. G.; Shevchenko, K., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2020Development of key processes along the supply chain by implementing the ISO 22000 standardZimon, Dominik; Madzik, Peter; Domingues, PedroArtigoAcesso aberto
2013Food safety management system implementation and certification: survey resultsTeixeira, Sofia; Sampaio, PauloArtigoAcesso aberto
2011Food safety management systems implementation and certification: survey resultsTeixeira, Sofia; Sampaio, PauloArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jul-2020Impact of implementation of ISO 22000 on food safety throughout the supply chain: insights from Poland, Slovakia and PortugalZimon, Dominik; Domingues, José Pedro TeixeiraArtigoAcesso restrito autor
Set-2020Impacts from the implementation of the ISO 22000Campos, F. A. S.; Moura, M.; Alves, S. F., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2016Implementação do Sistema HACCP no Centro Social e Paroquial de CarviçaisCosta, Maria Inês FerreiraDissertação de mestrado Acesso aberto
Set-2020ISO 22000 standard implementation: Benefits, motivations and obstaclesGonçalves, J.; Rodrigues, B.; Teixeira, M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2018Manutenção e atualização do Sistema de Certificação de Segurança Alimentar FSSC 22000 (ISO 22000) e dos pré‐requisitos implementados de acordo com a ISO/TS 22002‐1:2009 e NTA 8059 na unidade industrial e de Cash & CarryGomes, Carla Sofia SilvaDissertação de mestrado Acesso aberto
Jul-2022Revisiting European diffusion: ISO 22000 CertificationGranja, Nathalia Maria Cavalcante; Domingues, José Pedro TeixeiraArtigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho