Percorrer por assunto S. cerevisiae

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2021Computational resources and strategies to assess single-molecule dynamics of the translation process in S. cerevisiaeMagalhães, Beatriz T.; Lourenço, Anália; Azevedo, Nuno F.ArtigoAcesso restrito UMinho
2016Desenvolvimento de um pão com características nutracêuticas: diversificação de leveduras utilizadas no seu fabrico e análise sensorialPereira, João Filipe SimõesDissertação de mestrado Acesso aberto
2007Differential malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strainsPereira, Leonor; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
2010Effects of acetic acid, ethanol and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Evaluation of efficient metabolic engineering strategies for accelerated co-utilisation of lactose by Saccharomyces cerevisiaeCosta, Carlos E.; Carvalho, Patrícia; Sara Baptista, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2000Fed-batch cultivation of Saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactorBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Fps1p channel is the mediator of the major part of glycerol passive diffusion in Saccharomyces cerevisiae : artefacts and re-definitionsOliveira, Rui Pedro Soares de; Lages, Fernanda; Graça, Magda Maria Couto da Silva, et al.ArtigoAcesso aberto
2007The genetic structure of fermentative vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations revealed by microsatellite analysisSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaArtigoAcesso aberto
2007Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strainsSchuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
20-Nov-2014Image analysis of Saccharomyces cerevisiae cells: development of a plugin for IMAGEJSilva, Vitor Damião Baixinho daDissertação de mestrado Acesso aberto
Set-2012Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiaePereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Intensification of fermentation processes: medium optimization, selection and characterization of robust yeast strains for very high gravity bio-ethanol fermentationsPereira, Francisco B.; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Jan-2023Metabolism of carboxylic acids in fungal infectionsFernandes, Vitor Sérgio CoutinhoDissertação de mestrado Acesso restrito autor
4-Out-2022Microbial production of caffeic acidRodrigues, Joana Lúcia Lima Correia; Rodrigues, L. R.Capítulo de livroAcesso aberto
2019Molecular and physiological basis of Saccharomyces cerevisiae tolerance to adverse lignocellulose-based process conditionsCunha, Joana T.; Romaní, Aloia; Costa, Carlos E., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Jul-2023Novel enzyme-based bioprocess to produce the prebiotic epilactoseCardoso, Beatriz Alexandra BatistaTese de doutoramentoAcesso embargado (2 Anos)
23-Fev-2022Novel yeast-based biosensor for environmental monitoringMiranda, Eduarda Maria OliveiraDissertação de mestrado Acesso aberto
19-Fev-2018The Yeast Saccharomyces cerevisiae as a Model for Understanding RAS Proteins and their Role in Human TumorigenesisCazzanelli, Giulia; Pereira, Flávia; Alves, Sara, et al.ArtigoAcesso aberto
26-Mar-2022Toxicogenomics - based tests for hazard assessmentCardoso, Tiago André VidalDissertação de mestrado Acesso aberto
Mar-2005Yeast programmed cell death : an intricate puzzleLudovico, Paula; Madeo, Frank; Silva, M. T.ArtigoAcesso aberto