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https://hdl.handle.net/1822/33244
Título: | Intensification of fermentation processes: medium optimization, selection and characterization of robust yeast strains for very high gravity bio-ethanol fermentations |
Autor(es): | Pereira, Francisco B. Guimarães, Pedro M. R. Teixeira, J. A. Domingues, Lucília |
Palavras-chave: | Ethanol Response surface methodology S. cerevisiae Very high gravity fermentation |
Data: | 2010 |
Citação: | Pereira, F. B.; Guimarães, P. M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, Intensification of fermentation processes: medium optimization, selection and characterization of robust yeast strains for very high gravity bio-ethanol fermentations. PYFF4 - Physiology of Yeast and Filamentous Fungi. Rotterdam, The Netherlands, June 1-4, 112, 2010. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/33244 |
Versão da editora: | http://www.pyff4.bt.tudelft.nl |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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