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TítuloIntensification of fermentation processes: medium optimization, selection and characterization of robust yeast strains for very high gravity bio-ethanol fermentations
Autor(es)Pereira, Francisco B.
Guimarães, Pedro M. R.
Teixeira, J. A.
Domingues, Lucília
Palavras-chaveEthanol
Response surface methodology
S. cerevisiae
Very high gravity fermentation
Data2010
CitaçãoPereira, F. B.; Guimarães, P. M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, Intensification of fermentation processes: medium optimization, selection and characterization of robust yeast strains for very high gravity bio-ethanol fermentations. PYFF4 - Physiology of Yeast and Filamentous Fungi. Rotterdam, The Netherlands, June 1-4, 112, 2010.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/33244
Versão da editorahttp://www.pyff4.bt.tudelft.nl
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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